Czytaj więcej:
Zobacz podgląd Street food. Głód ulicy pdf poniżej lub w przypadku gdy jesteś jej autorem, wgraj własną skróconą wersję książki w celach promocyjnych, aby zachęcić do zakupu online w sklepie empik.com. Street food. Głód ulicy Ebook
podgląd online w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki nie posiadają jeszcze opcji podglądu, a inne są ściśle chronione prawem autorskim
i rozpowszechnianie ich jakiejkolwiek treści jest zakazane, więc w takich wypadkach zamiast przeczytania wstępu możesz jedynie zobaczyć opis książki, szczegóły,
sprawdzić zdjęcie okładki oraz recenzje.
Podgląd niedostępny.
swojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Średnia Ocena:
Street food. Głód ulicy
Uliczne jedzenie jest szybkie i pyszne. Tak pyszne, że warto zrobić je w domu. Jerzy Sobieniak podaje sprawdzone kulinarne patenty na street food z całego świata: hamburgery, guacamole, quesadille, langosze. Jak je zrobić w kilkanaście minut? Jak jeść by się nie ubrudzić? Jak przygotować spotkanie przyjaciół ze wspaniałą uliczną atmosferą i dynamicznymi przekąskami w roli głównej? Książka ebook dla wielbicieli szybkiego jedzenia i dobrej zabawy.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Street food. Głód ulicy |
Autor: | Sobieniak Jerzy |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Pascal |
Rok wydania: | 2016 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Street food. Głód ulicy PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Fajne zdjęcia, kilka interesujących propozycji. Lecz ogólnie nic nadzwyczajnego. Raczej dla osób mniej obeznanych w tematyce street foodu.
Mega. Fajne przepisy, smaczne. Street Food
Bardzo długo czekałam na taką książkę! Street food na 100% :) Wiele historii, wiele przepisów, czyli wszystko, co najlepsze! Jestem bardzo zadowolona, że takie książki wchodzą na Polski rynek! Zalecam !