Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
W pierwszej części omówiono zagadnienia związane z pomiarami parametrów procesów technologicznych w produkcji żywności. W drugiej części zostały opisywane statyczne i dynamiczne właściwości obiektów regulacji automatycznej, właściwości regulatorów i urządzeń wykonawczych, rodzaje analogowych, dyskretnych i mikroprocesorowych układów regulacyjnych a także metody regulacji podstawowych parametrów procesów technologicznych.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności |
| Autor: | Ludwicki Marek, Ludwicki Michał |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo Naukowe PWN |
| Rok wydania: | 2015 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.