Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Prześliczna księga poświęcona wszelkim możliwym smakom kuchni włoskiej. Przedstawia wszystkie potrawy i ich składniki, które sprawiły, że kuchnia ta jest tak wyjątkowa. Podróż przez kulinaria Włoch dzięki pięknym fotografiom a także tekstom obfitującym w ciekawostki i anegdoty dla każdego czytelnika będzie wręcz oszałamiająca. Naturalnie na trasie tej podróży znajdują się też liczne przepisy i tradycyjne włoskie metody przyrządzania potraw. Żadne włoskie specjały nie będą już miały przed nami tajemnic: sery i makarony ryż i produkty zbożowe pieczywo, pizza i focaccia mięso i wędliny ryby, mięczaki i skorupiaki warzywa i owoce zioła, przyprawy i dodatki typowe torty, ciasta i ciastka lody i czekolada, kawa i wino.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Smaki kuchni włoskiej. Sztuka kulinarna i najlepsze potrawy |
Autor: | Galimberti Umberto, Ballarini Giovanni |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Jedność |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.