Smaki Indii. 50 przepisów kuchni indyjskiej okładka

Średnia Ocena:


Smaki Indii. 50 przepisów kuchni indyjskiej

Książka ebook dla fanów dobrej kuchni i kulinarnych podróży.  Znalazło się w niej nad 50 sprawdzonych przepisów na tradycyjne a także bardziej wyszukane potrawy kuchni indyjskiej: curry na różnorakie sposoby, kurczak tandoori, samosa, pakora, tikka a także dużo innych. Atutem książki jest nowoczesna szata graficzna i doskonałe, wyjątkowo barwne fotografie.

Szczegóły
Tytuł Smaki Indii. 50 przepisów kuchni indyjskiej
Autor: Schwob Julie
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Buchmann
Rok wydania:
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Smaki Indii. 50 przepisów kuchni indyjskiej w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Smaki Indii. 50 przepisów kuchni indyjskiej PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Anna Staszałek

    Szczerze mowiac bardzo jestem rozczarowana ta ksiazka. Podczad wizyty w Anglii mialam przyjemnosc wielokrotnie kosztowac kuchni Indyjskiej, sama uczac sie ja przyrzadzac. Nic nowego sie nie dowiedzialam, smialo wszystko mozna znalezc w internecie, przepisy takie sobie. Nie kupilabym drugi raz

  • p.kami

    Książka ebook jest ciekawa, ma różnorakie przepisy i cudowne fotografie lecz podane przepisy nie są precyzyjne. Np. autorka podaje jeden jogurt. A jaka gramatura? 500 ml, 2 kg? W wielu przepisach nie ma soli, przez co potrawy nie mają właściwego smaku mimo dodania wielu innych przypraw. Wydaje mi się, że w Indiach używa się soli.

  • anjaz152

    Tytuł godny polecenia... Wydanie bardzo Ładne, wielki przydatnych "podpowiedzi".

  • Justyna Piechnik

    bardzo przydatna lektura, tempo realizaci zakupu rewelacyjne!!! zalecam zakupy empik.com