Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
137 przepisów na dania z chwastów: sałatki, pasty i sosy, zupy, tarty i makarony, koktajle, słodkości, konfitury. Czy zamiast uparcie pozbywać się chwastów, nie prościej, przyjemniej i bardziej eko będzie po prostu je… zjeść?Zasmakuj w twarożku z kurdybankiem, upiecz wegańskie bułeczki z komosą i skosztuj spaghetti z pączkami mniszka! Dowiedz się, jak przyrządzić nalewkę z kwiatów fiołka i ugotuj risotto z koniczyny!Pokrzywa, tasznik, babka czy gwiazdnica nie muszą być wrogimi intruzami, ale mogą stać się składnikiem wyjątkowego dania!Ta książka ebook uczy, jak wprowadzić do codziennego menu rośliny o interesujących smakach i wartościowych składnikach. Z fiołka, pokrzywy, stokrotki, zebranych podczas zwykłego spaceru, stworzymy wyjątkowe dania.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Pyszne chwasty |
Autor: | Kalemba-Drożdż Małgorzata |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Pascal |
Rok wydania: | 2014 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
jestem wielbicielem egzotycznych roślin, to następna pozycja na ten temat w mojej biblioteczce, myślę, że pomoże mi autorka tej książki skomponować interesujące i smaczne dania z tego co na łące rośnie.
Książka ebook Bardzo wartościowa pokazująca całkiem inne oblicze chwastów Zalecam osobą które chcą wrócić do korzeni a także dla tych dla których zdrowie jest najistotniejsze
Idealna książka, ciekawie napisana. W praktyczny dowiedzieć jak urozmaicić naszą dietędomowymi chwastami.
Niesamowicie inspirująca książka. Przepisy są łatwe do wykonania, lecz ogromnie ciekawe. Fajne jest to, że nie potrzeba mieć znacznej wiedzy botanicznej, ponieważ autorka skupia się na najczęściej występujących "chwastach", a prawdopodobnie każdy wie, jak wygląda stokrotka, pokrzywa, czy koniczyna. Lecz nie każdy wie, jakie cuda można z nich ugotować. Stanowczo jest to książka ebook dla osób, które lubią bawić się kuchnią i odkrywać nowe smaki.Jedyne, co mogę polecić, to odsłona książki w twardej oprawie - stanowczo bardziej przyjemna w użytkowaniu.
Super przepisy na to co zielono które rośnie wszędzie