Procesy technologiczne w gastronomi. Ćwiczenia. Część 2 okładka

Średnia Ocena:


Procesy technologiczne w gastronomi. Ćwiczenia. Część 2

Zeszyt ćwiczeń przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie kucharz a także technik żywienia i usług gastronomicznych, jest skorelowany z podręcznikiem "Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Element 2" przedstawia zagadnienia i pomaga wyćwiczyć umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Obejmuje tematy dotyczące zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów, napojów. Opisuje też zagadnienia związane z kuchnią polską, kuchniami regionalnymi, kuchniami narodowymi, potrawami dietetycznymi a także żywnością komfortową i funkcjonalną.

Szczegóły
Tytuł Procesy technologiczne w gastronomi. Ćwiczenia. Część 2
Autor: Namysław Iwona, Górska Lidia
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Rok wydania:
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Procesy technologiczne w gastronomi. Ćwiczenia. Część 2 w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Procesy technologiczne w gastronomi. Ćwiczenia. Część 2 PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Iwona Dudzińska

    podręcznik dla syna do Technikum Gastronomicznego,