Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy epizod zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami a także zadaniami praktycznymi, które stanowią główny fragment publikacji. Książka skłania uczniów do krytycznej oceny swoich umiejętności, kładzie także wielki nacisk na sprawną pracę w parach albo w grupach. Stanowi cenne wsparcie dla nauczyciela w trakcie prowadzenia zajęć, a uczniowi ułatwia usystematyzowanie wiedzy a także wykorzystanie informacji teoretycznych w praktyce, dzięki czemu skutecznie pomaga w szlifowaniu zawodowych umiejętności.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Praktyczna nauka zawodu. Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz |
Autor: | Kmiołek-Gizara Anna |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.