Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Pasztety można piec, zapiekać w cieście, gotować na parze. Sporządza się je z mięsa rzeźnego, dziczyzny, drobiu, podrobów, ryb, owoców morza i warzyw. Żeby wzbogacić smak, dodaje się do nich przyprawy korzenne, grzyby, wino, a także brandy. Idealnie smakują z pieczywem albo jako samodzielne danie. Prezentowana książka ebook to zestaw rad i receptur na doskonałe pasztety domowe – mięsne, rybne i wegetariańskie. Znajdują się w niej także pomysły na wyśmienite sosy i galarety, które dopełniają smak przygotowanych pasztetów.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Pasztety domowe |
Autor: | Szydłowska Marta |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | SBM Renata Gmitrzak |
Rok wydania: | 2014 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.