Czytaj więcej:
Zobacz podgląd Nalewki i Likiery pdf poniżej lub w przypadku gdy jesteś jej autorem, wgraj własną skróconą wersję książki w celach promocyjnych, aby zachęcić do zakupu online w sklepie empik.com. Nalewki i Likiery Ebook
podgląd online w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki nie posiadają jeszcze opcji podglądu, a inne są ściśle chronione prawem autorskim
i rozpowszechnianie ich jakiejkolwiek treści jest zakazane, więc w takich wypadkach zamiast przeczytania wstępu możesz jedynie zobaczyć opis książki, szczegóły,
sprawdzić zdjęcie okładki oraz recenzje.
Podgląd niedostępny.
swojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Średnia Ocena:
Nalewki i Likiery
Książka ebook jest zestawem wspaniałych przepisów na nalewki domowej roboty – owocowe, ziołowe, korzenne i miodowe , a także na likiery – mleczne, kawowe, czekoladowe i piwne. Recepturom towarzyszą zasady sporządzania nalewek, a także zapraw i nalewów do ich doprawiania . Autorka jest mistrzynią sporządzania nalewek , a podane przez nią przez nią przepisy są oryginalne , proste i sprawdzone.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Nalewki i Likiery |
Autor: | Bartosz-Czuba Danuta |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | PWRIL Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne |
Rok wydania: | 2010 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Nalewki i Likiery PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
spróbowaliśmy z mężem już kilka nalewek z tej książki, wszystkie wyszły pyszne
To niezwykle empiryczna książka, zdecydowanie godna polecenia. W przeciwieństwie do wielu teoretyczno-kompilacyjnych książek, autorka tej pozycji własnoręcznie wykonała każdą z opisanych nalewek. Tym samym jest bardzo niezła na początku nalewkarskiej drogi - można spokojnie wykorzystać te przepisy wprost. Też doświadczeni "nalewkowicze" znajdą coś dla siebie - mogą lekko zmodyfikować dużo receptur wedle uznania albo przejrzeć ją jako ciekawostkę, przeczytać kilka przepisów porównując je ze własną wiedzą.Jedyne zastrzeżenie mam do opisu na empik.com, a mianowicie książka ebook posiada twardą oprawę - nie miękką, co zresztą jest jej dodatkową zaletą.