Nalewki i Likiery okładka

Średnia Ocena:


Nalewki i Likiery

Książka ebook jest zestawem wspaniałych przepisów na nalewki domowej roboty – owocowe, ziołowe, korzenne i miodowe , a także na likiery – mleczne, kawowe, czekoladowe i piwne. Recepturom towarzyszą zasady sporządzania nalewek, a także zapraw i nalewów do ich doprawiania . Autorka jest mistrzynią sporządzania nalewek , a podane przez nią przez nią przepisy są oryginalne , proste i  sprawdzone.

Szczegóły
Tytuł Nalewki i Likiery
Autor: Bartosz-Czuba Danuta
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: PWRIL Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Rok wydania: 2010
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Nalewki i Likiery w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Nalewki i Likiery PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Anna T

    spróbowaliśmy z mężem już kilka nalewek z tej książki, wszystkie wyszły pyszne

  • Marta Franczyk

    To niezwykle empiryczna książka, zdecydowanie godna polecenia. W przeciwieństwie do wielu teoretyczno-kompilacyjnych książek, autorka tej pozycji własnoręcznie wykonała każdą z opisanych nalewek. Tym samym jest bardzo niezła na początku nalewkarskiej drogi - można spokojnie wykorzystać te przepisy wprost. Też doświadczeni "nalewkowicze" znajdą coś dla siebie - mogą lekko zmodyfikować dużo receptur wedle uznania albo przejrzeć ją jako ciekawostkę, przeczytać kilka przepisów porównując je ze własną wiedzą.Jedyne zastrzeżenie mam do opisu na empik.com, a mianowicie książka ebook posiada twardą oprawę - nie miękką, co zresztą jest jej dodatkową zaletą.