Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
W "Mięsach od A do Z" zebrano przepisy na potrawy z drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, a nawet mniej słynnych dziczyzny, królika, jagnięciny i baraniny. Ponadto zaproponowano interesujący zbiór receptur na wędliny, pasztety i galarety.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Mięsa od A do Z |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Arti |
Rok wydania: | 2015 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Niezwykła publikacja zawierająca przepisy na rozmaite potrawy z mięsa. Oprawa dodaje dostojności, wyjątkowości, doskonale pasuje do potraw omówionych w środku. Cudownie wygląda na półce, a wewnątrz znajdziemy naprawdę smaczne, różnorodne przepisy, które na pierwszy rzut oka mogą wydać się nieco skomplikowane. Jednak dzięki szczegółowym opisom czynności przygotoeanie wybornej kaczki, czy rolady wołowej, a nawet dziczyzny nie sprawi trudności. Propozycje podania mięsa nie są owiane nudą, zarówno proste, jak wykwintne dania znajdziemy tu w paru wariantach. Dzięki tej książce pdf mięsne potrawy zawsze się udają i co najistotniejsze są smaczne. Z czystym sumieniem polecam.