Średnia Ocena:
Kulinarna podróż zmysłów
Joseph „Józek” Seeletso – Botswańczyk z urodzenia, od wielu lat Polak z wyboru. Absolwent prestiżowej angielskiej uczelni gastronomicznej Westminster College w Londynie, gdzie uzyskał tytuł Chef de Cusine. Kucharz, artysta, kulinarny wizjoner. Od wielu lat zakochany w Polsce, jej smakach, podejściu do tradycji kultywowanych zarówno w życiu, jak i w kuchni. Wędrówka po kuchniach świata zaowocowała wydaniem pierwszej autorskiej książki. To przepisy, które łączą afrykańskie inspiracje i tradycyjne polskie składniki a także polskie inspiracje z tradycją zaczerpniętą z serca Afryki. To kuchnia z apetytem na poszukiwanie świeżych smaków i harmonii.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Kulinarna podróż zmysłów |
Autor: | Seeletso Joseph |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Świat Książki |
Rok wydania: | 2014 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Kulinarna podróż zmysłów PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Piękny człowiek, piękna książka. Oryginalne połączenia smaków. Pozycja dla ludzi, którzy nie lubią nudy w kuchni i pragną czegoś nowego:)