Kuchnia polska. Potrawy regionalne okładka

Średnia Ocena:


Kuchnia polska. Potrawy regionalne

Nad 1000 sprawdzonych przepisów! Kuchnia kaszubska, warmińska, śląska, kresowa czy kujawska. Prezentujemy przepisy wykorzystywane od pokoleń i zupełnie nowe, inspirowane lokalnymi specjałami, opracowane przez gospodynie z różnorakich stron Polski. Autorka zbierała je przez dużo lat, jeżdżąc na liczne festyny folklorystyczne i konkursy kulinarne. Przejrzysty podział książki na regiony pomoże przygotować ucztę góralską albo mazurską.

Szczegóły
Tytuł Kuchnia polska. Potrawy regionalne
Autor: Szymanderska Hanna
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Świat Książki
Rok wydania: 2010
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Kuchnia polska. Potrawy regionalne w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Kuchnia polska. Potrawy regionalne PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Aleksandra Zając

    Pierwsze co przyszło mi na myśl kiedy wzięłam tą książkę po raz pierwszy do ręki, to jej ładne wydanie. Interesujące zdjęcia, efektownie przedstawiające proponowane tu dania. Wszystko może wyjątkowo zainspirować, dlatego właśnie bardzo mi się ta książka ebook spodobała. Raz, że bardzo lubię kuchnię polską, także i moja rodzina, spodobał mi się szeroki wybór przepisów z różnorakich stron. Dla kogoś interesującego smaków to idealne propozycje, tak jak wspomniałam już, zwracają też uwagę metody podania dań, zawsze można zaczerpnąć jakiś pomysł, a tak właśnie robię, szczególnie że Wielkanoc zbliża się olbrzymimi krokami.

  • Cezary Szarwas

    Niesamowita książka ebook kucharska. Zawartość spodoba się każdemu miłośnikowi gotowania w szczególności takiemu, który pragnie czerpać przyjemność z bogactwa i różnorodności naszej kuchni. Mimo miękkiej oprawy książka ebook pokazuje się ciekawie. Trochę "trzeszczy" przy przewracaniu kartek. Mam nadzieję , że długo mi posłuży.

  • Elwis Kurzatkowski

    Zawartość merytoryczna jest niesamowita i już zdążyłem wypróbować kilka prostszych przepisów. Treść, i oprawa graficzna to duży plus, niestety jakość klejenia/szycia książki odbiega znacznie od moich oczekiwań. Podczas pierwszego przeglądania tom się przełamał mniej więcej w połowie. Pomijam już fakt, że rogi kartek były pozakładane jakby ktoś pozaznaczał sobie co ciekawsze przepisy. Za taką cenę możnaby prawdopodobnie użyć materiałów lepszej jakości?