Kuchnia bez glutenu okładka

Średnia Ocena:


Kuchnia bez glutenu

W książce pdf odnajdziesz nad sto inspirujących przepisów na każdą okazję, od placków marchewkowych ze śmietankowym lukrem po zielone enchilady z kurczakiem i tabbouleh z komosy. Dużo potraw przygotujesz od A do Z w mniej niż 20 minut!Przygotowanie każdego dnia pysznego, ciepłego, bezglutenowego posiłku może się wydawać znacznym wyzwaniem, zwłaszcza gdy nie masz czasu, a brzuch domaga się czegokolwiek, byle szybko. Na ratunek przyjdzie ci książka ebook Kuchnia bez glutenu – praktyczny przewodnik po łatwych potrawach dla całej rodziny, które przyrządzisz w mniej niż pół godziny.

Szczegóły
Tytuł Kuchnia bez glutenu
Autor: Brown Gretchen F.
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Buchmann
Rok wydania: 2014
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Kuchnia bez glutenu w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Kuchnia bez glutenu PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Inez

    Owszem przepisy całkiem , jednak za wiele dziwacznych składników , takie książki powinny być przewodnikiem a nie zmuszać do kombinowania .

  • Paulina Łukaszewska

    Książkę kupiłam na upominek lecz pomimo to, mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że po przejrzeniu jej prawdopodobnie sobie też taką sprawię! Pokazywane potrawy wyglądają na pokazywanych zdjęciach bardzo apetycznie a przede wszystkim....normalnie!Dlaczego to piszę? Ponieważ zawsze wydawało mi się, że kuchnia bez glutenu poprzez wykluczenie wielu produktów jest mdła, mało kolorowa i generalnie nudna. A tu wygląda naprawdę ciekawie i po opisie wnioskuję, że zaprezentowane potrawy będą naprawdę smaczne no i przede wszystkim zdrowe!

  • Madzia

    Uważam, że książka ebook zawiera interesujące przepisy, lecz wg mnie nie jest ona dla początkujących. Myślę, że ktoś kto zaczyna życie bez glutenu na początek nie będzie się bawił z mieszankami chlebowymi z mąk raczej nie od ręki dostępnymi: z amarantusa, kasztanów, ryżu itp. Zalecam książkę dla osób, które idealnie się odnajdują w diecie bezglutenowej i chcą coś nowego odkryć w kuchni :)

  • anonymous

    Książka ebook ładnie wydana. Fotografie zachęcają do gotowania, potrawy wydają się smaczne a opisy są zrozumiałe. Mamy tutaj obiady przekąski i ciasta. Niektóre składniki nie są u nas jeszcze prosto dostępne i trzeba jeździć do specjalistycznych sklepów. Na początku ładne objaśnienie o co cały raban z tym glutenem.Ogólnie książka ebook godna polecenia dla wszystkich glutenowych nadwrażliwców i celiakiowców.