Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
W książce pdf odnajdziesz nad sto inspirujących przepisów na każdą okazję, od placków marchewkowych ze śmietankowym lukrem po zielone enchilady z kurczakiem i tabbouleh z komosy. Dużo potraw przygotujesz od A do Z w mniej niż 20 minut!Przygotowanie każdego dnia pysznego, ciepłego, bezglutenowego posiłku może się wydawać znacznym wyzwaniem, zwłaszcza gdy nie masz czasu, a brzuch domaga się czegokolwiek, byle szybko. Na ratunek przyjdzie ci książka ebook Kuchnia bez glutenu – praktyczny przewodnik po łatwych potrawach dla całej rodziny, które przyrządzisz w mniej niż pół godziny.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Kuchnia bez glutenu |
Autor: | Brown Gretchen F. |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Buchmann |
Rok wydania: | 2014 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Owszem przepisy całkiem , jednak za wiele dziwacznych składników , takie książki powinny być przewodnikiem a nie zmuszać do kombinowania .
Książkę kupiłam na upominek lecz pomimo to, mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że po przejrzeniu jej prawdopodobnie sobie też taką sprawię! Pokazywane potrawy wyglądają na pokazywanych zdjęciach bardzo apetycznie a przede wszystkim....normalnie!Dlaczego to piszę? Ponieważ zawsze wydawało mi się, że kuchnia bez glutenu poprzez wykluczenie wielu produktów jest mdła, mało kolorowa i generalnie nudna. A tu wygląda naprawdę ciekawie i po opisie wnioskuję, że zaprezentowane potrawy będą naprawdę smaczne no i przede wszystkim zdrowe!
Uważam, że książka ebook zawiera interesujące przepisy, lecz wg mnie nie jest ona dla początkujących. Myślę, że ktoś kto zaczyna życie bez glutenu na początek nie będzie się bawił z mieszankami chlebowymi z mąk raczej nie od ręki dostępnymi: z amarantusa, kasztanów, ryżu itp. Zalecam książkę dla osób, które idealnie się odnajdują w diecie bezglutenowej i chcą coś nowego odkryć w kuchni :)
Książka ebook ładnie wydana. Fotografie zachęcają do gotowania, potrawy wydają się smaczne a opisy są zrozumiałe. Mamy tutaj obiady przekąski i ciasta. Niektóre składniki nie są u nas jeszcze prosto dostępne i trzeba jeździć do specjalistycznych sklepów. Na początku ładne objaśnienie o co cały raban z tym glutenem.Ogólnie książka ebook godna polecenia dla wszystkich glutenowych nadwrażliwców i celiakiowców.