Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Od orzeźwiającego hiszpańskiego gazpacho, przez słynną bułgarską sałatkę szopską, po sycącą grecką musakę. Daj się uwieść włoskiemu tiramisu, zasmakuj w portugalskich krokietach z dorsza, poczęstuj rodzinę chrupiącym gruzińskim chaczapuri. Zaproś przyjaciół na francuską tartę lotaryńską albo szwedzką zapiekankę o intrygującej nazwie Pokusa Janssona. Wybierz się w kulinarną podróż i odkryj najsłynniejsze potrawy Starego Kontynentu z nową publikacją ExpressMap "Kuchnia Europy". Dzięki dwustronnej laminacji nie pobrudzi się ona podczas gotowania. Co więcej – prosto i komfortowo składa się do poręcznego formatu, więc nie zajmie dużo miejsca w kuchni. ExpressMap pokazuje nową laminowaną serię "Flexicon". Setki tematów, dziesiątki dziedzin i jeden wspólny mianownik – praktyczność. Wygodne w użyciu, nieprzemakalne, lekkie i poręczne publikacje sprawdzą się w każdych warunkach: ponad jeziorem, w górach i w kuchni. Do tego są niezwykle trwałe i odporne na zabrudzenia. Seria obejmuje tytuły, którymi zainteresują się zarówno dorośli, jak i młodsi czytelnicy. Rzetelna wiedza, unikatowe ciekawostki, kolorowe zdjęcia i malunki pobudzające wyobraźnię – publikacje "Flexicon" są niezastąpione w domu i w terenie!
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Kuchnia Europy |
| Autor: | Redźko Beata, Redźko Jacek |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Expressmap Polska Sp. z o.o. |
| Rok wydania: | 2017 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.