Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Wydany w 1827 roku "Kodeks smakosza. Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady sztuki dobrego życia" Horace’a Raissona to kompendium wiedzy na temat wystawnych posiłków. Po jakim daniu obowiązkowo trzeba podać nowe widelce? Czyje towarzystwo przy stole najdotkliwiej psuje zabawę? Jak zorganizować obiad z kochanką? Czy nieobecnym należy się toast? "Kodeks smakosza" odpowiada na najbardziej nurtujące pytania, daje praktyczne porady, proponuje gruntowną wiedzę. Dzisiaj traktujemy go z przymrużeniem oka, czytamy dla zabawy.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Kodeks smakosza |
Autor: | Horace-Napoleon Raisson |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Słowo / obraz terytoria |
Rok wydania: | 2024 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.