Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Pożegnaj pestycydy i konserwanty. Już po tygodniu będziesz cieszyć się mnóstwem zdrowych organicznych warzyw. Twoje sałatki ożyją dzięki delikatnej gryce, zdrowemu słonecznikowi, kruchym słodkim kiełkom zielonego groszku, pikantnej rzodkiewce czy czosnkowemu szczypiorkowi. Jako małe rośliny, kiełki aż kipią od skoncentrowanych substancji odżywczych - mają dwa razy więcej białka niż szpinak i cztery razy więcej niż sałata! To żywe rośliny, które dostarczają nam czynników wzrostowych i związków fitochemicznych wpływających na nasze zdrowie o dużo korzystniej niż tabletki chemiczne.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Kiełki. Cudowny pokarm |
Autor: | Meyerowitz Steve |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Purana |
Rok wydania: | 2011 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Ksiazka rozwiala wszystkie moje obawy zwiazane z kielkowaniem nasion.Jest bardzo pomocna zarowno dla poczatkujacych jak i juz majacych pewne doswiadczenie.Tym bardziej ze twórca sam przeszedl przez wszystkie kłopoty zwiazane z w/w zagadnieniem.Dzieki temu mozna uniknac rozczarowan.Dotyczy to zwlaszcz poczatkujacych.Goraco polecam.
Zawiera wszystko co powinna poza jednym. Brak zwięzłego zestawienia (np w formie tabelarycznej) wszystkich nasion, czasu namaczania, czasu kiełkowania i wartości odżywczych. Oczywiście można to wszystko wyczytać z książki lecz na to już potrzeba trochę czasu :)