Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej - Jajka i Sery okładka

Średnia Ocena:


Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej - Jajka i Sery

Jajka i sery, czyli najlepsze omlety, zapiekanki, sałatki Cudownie ilustrowana seria ebooków z najlepszymi, najbardziej charakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni tradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską. W tomie "Jajka i sery" znalazły się receptury na rozmaite jajecznice, zapiekanki, placki, sałatki, pasty i dużo innych.

Szczegóły
Tytuł Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej - Jajka i Sery
Autor: Szymanderska Hanna
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Multico
Rok wydania: 2010
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej - Jajka i Sery w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej - Jajka i Sery PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.