Średnia Ocena:
Jajka
Od sadzonego do frittaty: książka ebook zawiera pond 40 prostych przepisów na dania z wykorzystaniem jaj.Znajdują się w niej także rady dotyczące kupowania i przechowywania jaj a także instrukcje gotowania krok po kroku. Dzięki tej książce pdf wyczarujesz puszyste omlety, jajka faszerowane i zapiekane, tradycyjne jajecznice na bekonie a także kremowe quiche. Jaja są nie tylko jednym z najbardziej lubianych i wszechstronnych składników kuchennych, lecz także zawierają doskonale wyważone proporcje białka, witamin i minerałów, przez co są wyjątkowo zdrowe.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Jajka |
Autor: | Liano Jodi |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Buchmann |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Jajka PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Świetne przepisy, ładne ilustracje. Jeśli lubisz jajka a nie masz pomysłu na interesujące przepisy ta książka ebook jest dla Ciebie :)
Mały, komfortowy tutorial o tym, jak skutecznie zaskoczyć wszystkich wykwitną potrawą z jajek. Ten łatwy kulinarny składnik w książce pdf Liano zamienia się w przepyszną podstawę zdrowego i niebanalnego posiłku. Cudowne fotografie podsycają apetyt i zachęcają do kulinarnych eksperymentów. Seria przepisów dla każdego - prostych i przyjemnych w wykonaniu. Różnorodne propozycje nie tylko na śniadania. A wszystko to wzbogacone o garść kuchennych mądrości i sprawdzonych porad. Wszystkie sekrety jajek odkryte w niewielkiej książeczce. Warto zasmakować.Kinga Szczęsnowicz, Empik Warszawa
Dietetycy rozpływają się w zachwytach ponad wartościami odżywczymi jajek, można więc spokojnie delektować się ich smakiem, serwując je na różnorakie sposoby. Książka ebook ta stanowi doskonałą inspirację dla kulinarnych szaleństw. Okazuje się bowiem, że nawet zwykłą jajecznicę możemy przyrządzić na różnorakie sposoby, nie wspominając już o daleko bardziej wyrafinowanych daniach. Prawdziwie wiosenna, utrzymana w słonecznej tonacji szata graficzna książki jeszcze bardziej uatrakcyjnia jej treść. Smacznego!Agnieszka Golianek, empik Olsztyn