Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i wciąż zachodzą w nim zmiany a także wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standardów zarządzania jakością, kontroli jakości i bezpieczeństwa żywności. Do tych procesów są dostosowywane programy kształcenia technologów żywności a także propozycja kursów i studiów uzupełniających dla osób pracujących w przemyśle spożywczym.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego |
| Autor: | Lewicki Piotr, Lenart Andrzej, Kowalczyk Roman |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | WNT |
| Rok wydania: | 2014 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.