Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego okładka

Średnia Ocena:


Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego

Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i wciąż zachodzą w nim zmiany a także wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standardów zarządzania jakością, kontroli jakości i bezpieczeństwa żywności. Do tych procesów są dostosowywane programy kształcenia technologów żywności a także propozycja kursów i studiów uzupełniających dla osób pracujących w przemyśle spożywczym.

Szczegóły
Tytuł Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
Autor: Lewicki Piotr, Lenart Andrzej, Kowalczyk Roman
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: WNT
Rok wydania: 2014
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.