Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
 
            Propozycje różnorakich przepisów potraw z grzybami. Wyjątkowy zapach jak też walory smakowe grzybów sprawiają, że należą one do najpopularniejszych i najbardziej cenionych specjałów kuchni polskiej. Wpływają na lepsze trawienie i przyswajalność pokarmów. Mogą stanowić podstawowy składnik wielu potraw albo dodatek smakowo-aromatyczny.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Grzyby w potrawach | 
| Autor: | Rozumowicz Patrycja, Pilarek Bolesław | 
| Rozszerzenie: | brak | 
| Język wydania: | polski | 
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo WDR | 
| Rok wydania: | 2017 | 
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar | 
|---|
 
            PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.