Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Propozycje różnorakich przepisów potraw z grzybami. Wyjątkowy zapach jak też walory smakowe grzybów sprawiają, że należą one do najpopularniejszych i najbardziej cenionych specjałów kuchni polskiej. Wpływają na lepsze trawienie i przyswajalność pokarmów. Mogą stanowić podstawowy składnik wielu potraw albo dodatek smakowo-aromatyczny.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Grzyby w potrawach |
| Autor: | Rozumowicz Patrycja, Pilarek Bolesław |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo WDR |
| Rok wydania: | 2017 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.