Grzyby okładka

Średnia Ocena:


Grzyby

Wielki wybór praktycznych przepisów na przepyszne potrawy, których najistotniejszym składnikiem są grzyby. Zupy, gulasz, krokiety, ryż, makaron…

Szczegóły
Tytuł Grzyby
Autor: Opracowanie zbiorowe
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Firma Księgarska Olesiejuk Spółka z o.o. S.K.A.
Rok wydania: 2014
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Grzyby w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Grzyby PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • emik84

    Mimo, że sezon w pełni w lesie grzybów jak na lekarstwo. Nie tracę jednak nadziei, że niebawem to się zmieni i będę mogła wypróbować przepisy z książki pt. „Grzyby”. Jest to klasyczna książka ebook kucharska, w której królują dania z grzybami w roli głównej. Przepisy są bardzo różnorodne a na fotografiach prezentują się przepysznie.Układ książki jest czytelny i prosty. Jeden przepis = jedna strona. Bardzo lubię tego typu rozwiązania. Każdorazowo przy propozycji potrawy znajduje się liczba porcji, którą otrzymamy stosując się do przepisu, stopień trudności (zazwyczaj niski), czas przygotowania, lista składników a także sposób przygotowania wraz z propozycją podania.Zauroczyła mnie wręcz okładka publikacji. Jej oryginalny kształt i prostota najtrafniej oddają jej wnętrze. Dbałość o detale, np. numery stron umieszczone w miniaturowych grzybkach, i te wspaniałe kolorowe ilustracje, z których wręcz wyczuwa się zapach potrawy, robią wrażenie. Same przepisy natomiast są bardzo swojskie, wykonane z naszych krajowych produktów, zachęcają do eksperymentów w kuchni. Jeśli więc nadarzy się tylko okazja z olbrzymią chęcią się za nie zabiorę. Jestem pewna, że ta właśnie książka ebook będzie w mojej kuchni bardzo przydatna nie tylko w tym lecz i przez dużo dużo następnych sezonów.