Czytaj więcej:
Zobacz podgląd Grzyby pdf poniżej lub w przypadku gdy jesteś jej autorem, wgraj własną skróconą wersję książki w celach promocyjnych, aby zachęcić do zakupu online w sklepie empik.com. Grzyby Ebook
podgląd online w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki nie posiadają jeszcze opcji podglądu, a inne są ściśle chronione prawem autorskim
i rozpowszechnianie ich jakiejkolwiek treści jest zakazane, więc w takich wypadkach zamiast przeczytania wstępu możesz jedynie zobaczyć opis książki, szczegóły,
sprawdzić zdjęcie okładki oraz recenzje.
Podgląd niedostępny.
swojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Średnia Ocena:
Grzyby
Wielki wybór praktycznych przepisów na przepyszne potrawy, których najistotniejszym składnikiem są grzyby. Zupy, gulasz, krokiety, ryż, makaron…
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Grzyby |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Firma Księgarska Olesiejuk Spółka z o.o. S.K.A. |
Rok wydania: | 2014 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Grzyby PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Mimo, że sezon w pełni w lesie grzybów jak na lekarstwo. Nie tracę jednak nadziei, że niebawem to się zmieni i będę mogła wypróbować przepisy z książki pt. „Grzyby”. Jest to klasyczna książka ebook kucharska, w której królują dania z grzybami w roli głównej. Przepisy są bardzo różnorodne a na fotografiach prezentują się przepysznie.Układ książki jest czytelny i prosty. Jeden przepis = jedna strona. Bardzo lubię tego typu rozwiązania. Każdorazowo przy propozycji potrawy znajduje się liczba porcji, którą otrzymamy stosując się do przepisu, stopień trudności (zazwyczaj niski), czas przygotowania, lista składników a także sposób przygotowania wraz z propozycją podania.Zauroczyła mnie wręcz okładka publikacji. Jej oryginalny kształt i prostota najtrafniej oddają jej wnętrze. Dbałość o detale, np. numery stron umieszczone w miniaturowych grzybkach, i te wspaniałe kolorowe ilustracje, z których wręcz wyczuwa się zapach potrawy, robią wrażenie. Same przepisy natomiast są bardzo swojskie, wykonane z naszych krajowych produktów, zachęcają do eksperymentów w kuchni. Jeśli więc nadarzy się tylko okazja z olbrzymią chęcią się za nie zabiorę. Jestem pewna, że ta właśnie książka ebook będzie w mojej kuchni bardzo przydatna nie tylko w tym lecz i przez dużo dużo następnych sezonów.