Średnia Ocena:
Gotowanie na parze
Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, ale wypróbowaną i różnorodną sposobem przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi metodami umożliwia ona proste przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości. Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę ponad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Gotowanie na parze |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Dragon |
Rok wydania: | 2012 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Gotowanie na parze PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Polecam, fajnie wydana, opisana. Zdrowe przepisy. Długo szukałam książki z przepisami na parze i ta najbardziej przypadła mi do gustu.
Gotowaniem na parze zainteresowałam się, kiedy postanowiłam przejść na dietę i przemienić styl odżywiania się. Początkowo potrawy te wydawały mi się bez smaku i bardzo tęskniłam za smażonym i grillowanym jedzeniem. Dzięki tej książce pdf i zawartym w niej poradom przekonałam się, że jedzenie takie może być nie tylko zdrowie i bogate w witaminy, lecz również smaczne. Polecam!