Gotowanie na parze okładka

Średnia Ocena:


Gotowanie na parze

Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, ale wypróbowaną i różnorodną sposobem przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi metodami umożliwia ona proste przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości. Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę ponad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.

Szczegóły
Tytuł Gotowanie na parze
Autor: Opracowanie zbiorowe
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Dragon
Rok wydania: 2012
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Gotowanie na parze w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Gotowanie na parze PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • oliwia100

    Polecam, fajnie wydana, opisana. Zdrowe przepisy. Długo szukałam książki z przepisami na parze i ta najbardziej przypadła mi do gustu.

  • Pajda

    Gotowaniem na parze zainteresowałam się, kiedy postanowiłam przejść na dietę i przemienić styl odżywiania się. Początkowo potrawy te wydawały mi się bez smaku i bardzo tęskniłam za smażonym i grillowanym jedzeniem. Dzięki tej książce pdf i zawartym w niej poradom przekonałam się, że jedzenie takie może być nie tylko zdrowie i bogate w witaminy, lecz również smaczne. Polecam!