Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Francuski prestiż, polski smak. Jedyny międzynarodowy, obiektywny przewodnik po najlepszych restauracjach, hotelach i produktach w Polsce. Nad 600 adresów dla fanów dobrego smaku."Żółty przewodnik Gault&Millau" powstał nad 50 lat temu we Francji. Dyktuje trendy kulinarne w 12 państwach świata. Rygorystyczne kryteria, anonimowi inspektorzy, tysiące degustacji. Najlepsze restauracje wyróżniane są kucharskimi czapkami Q. Ich liczba wskazuje na rangę restauracji i poziom serwowanych dań.Przewodnikowi przyświeca hasło: "Dla nas luksusem jest jakość, a nie cena!"
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Gault&Millau. Polska. Żółty przewodnik 2017 |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Gault&Millau |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Punkty przyznawane za jakość produktów, umiejętność ich prezentacji a także harmonijność menu. Te punkty sprawiają, że opinie są jak najbardziej rzetelne. Oceny przyznawane w formie czapek, gdzie największa ocena jest na poziomie 5 czapek. Niestety w Polsce najwyższym efektem okazały się 4 czapki, które otrzymały jedynie dwie warszawskie restauracje. Dzięki tej książce pdf możemy poznać dużo interesujących miejsc na weekendowe wypady z pewnością jego powodzenia. Wierzę w uczciwość przyznawanych ocen i z chęcią będę zaglądać do proponowanych restauracji. Jest to wielka pomoc w nieznanym nam mieście, pomaga nam trafić na dobre jakościowo jedzenie.
Obowiązkowa pozycja dla każdego kto głodny jest nowości. Doskonałe opisy, interesujące miejsca. Nigdy nie wpadłabym na to, że w Polsce mamy tyle winnic produkujących doskonałe wina. Polecam!