Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
"Jako jeden z prekursorów kuchni molekularnej w polskiej gastronomii, oddaję w Państwa ręce książkę, która jest efektem kilkuletniego doświadczenia w tej dziedzinie. Starając się odczarować mit, iż jest to kuchnia niedostępna na co dzień, przedstawiam bogato ilustrowany zestaw przepisów kulinarnych zawierający szczegóły dotyczące nie tylko składników i sposobów przygotowania potraw, lecz też urządzeń potrzebnych do ich wykonania. Dlatego również książkę tę dedykuję nie tylko branży gastronomicznej, lecz także tym wszystkim, którzy szukają świeżych smaków, dla których gotowanie to niekończąca się przygoda."Łukasz Konik, twórca
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Gastronomia molekularna |
Autor: | Konik Łukasz |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Editorial Gustavo Gili |
Rok wydania: | 2016 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
dla wielbicieli kuchni jest dużo fajnych i interesujących przepisów
Idealna ksiazka. Smiało mogę polecić, dobre przepisy. Takiej właśnie książki brakowało na rynku polskim.