Średnia Ocena:
Gastronomia molekularna
"Jako jeden z prekursorów kuchni molekularnej w polskiej gastronomii, oddaję w Państwa ręce książkę, która jest efektem kilkuletniego doświadczenia w tej dziedzinie. Starając się odczarować mit, iż jest to kuchnia niedostępna na co dzień, przedstawiam bogato ilustrowany zestaw przepisów kulinarnych zawierający szczegóły dotyczące nie tylko składników i sposobów przygotowania potraw, lecz też urządzeń potrzebnych do ich wykonania. Dlatego również książkę tę dedykuję nie tylko branży gastronomicznej, lecz także tym wszystkim, którzy szukają świeżych smaków, dla których gotowanie to niekończąca się przygoda."Łukasz Konik, twórca
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Gastronomia molekularna |
Autor: | Konik Łukasz |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Editorial Gustavo Gili |
Rok wydania: | 2016 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Gastronomia molekularna PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
dla wielbicieli kuchni jest dużo fajnych i interesujących przepisów
Idealna ksiazka. Smiało mogę polecić, dobre przepisy. Takiej właśnie książki brakowało na rynku polskim.