Gastronomia molekularna okładka

Średnia Ocena:


Gastronomia molekularna

"Jako jeden z prekursorów kuchni molekularnej w polskiej gastronomii, oddaję w Państwa ręce książkę, która jest efektem kilkuletniego doświadczenia w tej dziedzinie. Starając się odczarować mit, iż jest to kuchnia niedostępna na co dzień, przedstawiam bogato ilustrowany zestaw przepisów kulinarnych zawierający szczegóły dotyczące nie tylko składników i sposobów przygotowania potraw, lecz też urządzeń potrzebnych do ich wykonania. Dlatego również książkę tę dedykuję nie tylko branży gastronomicznej, lecz także tym wszystkim, którzy szukają świeżych smaków, dla których gotowanie to niekończąca się przygoda."Łukasz Konik, twórca

Szczegóły
Tytuł Gastronomia molekularna
Autor: Konik Łukasz
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Editorial Gustavo Gili
Rok wydania: 2016
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Gastronomia molekularna w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Gastronomia molekularna PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Anna Trafas

    dla wielbicieli kuchni jest dużo fajnych i interesujących przepisów

  • Marcin

    Idealna ksiazka. Smiało mogę polecić, dobre przepisy. Takiej właśnie książki brakowało na rynku polskim.