Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Przepyszne i zdrowe łakocie dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle szukają świeżych smaków. Nad 70 receptur na doskonałe ciasta i desery bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zestaw porad, jak zastąpić „trudne” składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy słodkości „free” nie były tak smaczne!Odbiorcy: osoby, które muszą unikać glutenu, mleka, jajek czy cukru, wszyscy, którzy uwielbiają słodkości. Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę: zawiera nad 70 przepisów na słodkie desery i ciasta a także propozycje ich różnorakich wersji, podana wiedza pozwala na wyeliminowanie ze składu przygotowywanych słodkości: glutenu, mleka, jajek czy cukru, w poradniku znajduje się dużo pogłębionych zagadnień dotyczących pomiędzy innymi możliwości zastąpienia w przepisach na słodycze problematycznych składników spożywczych, pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię, zawiera piękne, kolorowe zdjęcia gotowych łakoci.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Free słodkości bez glutenu, mleka, jajek, cukru |
Autor: | Venezia Rossella, Gerardi Gabila |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Jedność |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.