Średnia Ocena:
Free gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru
Przepyszne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle szukają świeżych smaków. Nad 70 receptur na potrawy bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zestaw porad, jak zastąpić „trudne” składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy posiłki „free” nie były tak smaczne!Odbiorcy: osoby, które muszą unikać glutenu, mleka, jajek czy cukru, wszyscy, którzy uwielbiają przepyszne i zdrowe dania. Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę: zawiera nad 70 przepisów na smaczne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości a także propozycje ich różnorakich wersji, podana wiedza pozwala na wyeliminowanie ze składu przygotowywanych posiłków: glutenu, mleka, jajek czy cukru, w poradniku znajduje się dużo pogłębionych zagadnień dotyczących pomiędzy innymi możliwości zastąpienia w przepisach na potrawy problematycznych składników spożywczych, pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię, zawiera piękne, kolorowe zdjęcia gotowych dań.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Free gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru |
Autor: | Tritto Lena, Venezia Rossella |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Jedność |
Rok wydania: | 2017 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Free gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!