Fotografia smaku okładka

Średnia Ocena:


Fotografia smaku

Zofia Nasierowska – mistrzyni fotografii i gotowania napisała tę książkę z myślą o tych, którzy zapraszając do domu gości na obiad albo kolację nie mają pomysłu na oryginalne, a czasami nawet jakiekolwiek menu. Oferuje Państwu zbiory wykwintnych, lecz również codziennych potraw, dokładnie omawiając sposób ich przygotowania. Każdy zbiór dań rozpoczyna się fantastycznym komentarzem Janusza Majewskiego, który zabawnie i ciekawie, a niekiedy z przymrużeniem oka opowiada o historii tych potraw, a także o zamierzchłych spotkaniach z przyjaciółmi i biesiadach do białego rana na Żoliborzu i Mazurach.

Szczegóły
Tytuł Fotografia smaku
Autor: Nasierowska Zofia
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Marginesy
Rok wydania: 2011
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Fotografia smaku w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Fotografia smaku PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Fern

    Idealna książka, i pod wobec zawartości i pod wobec walorów estetycznych. Wrażenie robią nie tylko bardzo ciekawe przepisy, lecz też cudowne zdjęcia. Razem tworzy to znakomitą i bardzo apetyczną całość. Dużo przepisów było dla mnie kulinarną inspiracją na różnorakie rodzinne i towarzyskie okazje, zaś felietony Janusza Majewskiego są kapitalne.