Średnia Ocena:
Fotografia smaku
Zofia Nasierowska – mistrzyni fotografii i gotowania napisała tę książkę z myślą o tych, którzy zapraszając do domu gości na obiad albo kolację nie mają pomysłu na oryginalne, a czasami nawet jakiekolwiek menu. Oferuje Państwu zbiory wykwintnych, lecz również codziennych potraw, dokładnie omawiając sposób ich przygotowania. Każdy zbiór dań rozpoczyna się fantastycznym komentarzem Janusza Majewskiego, który zabawnie i ciekawie, a niekiedy z przymrużeniem oka opowiada o historii tych potraw, a także o zamierzchłych spotkaniach z przyjaciółmi i biesiadach do białego rana na Żoliborzu i Mazurach.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Fotografia smaku |
Autor: | Nasierowska Zofia |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Marginesy |
Rok wydania: | 2011 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Fotografia smaku PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Idealna książka, i pod wobec zawartości i pod wobec walorów estetycznych. Wrażenie robią nie tylko bardzo ciekawe przepisy, lecz też cudowne zdjęcia. Razem tworzy to znakomitą i bardzo apetyczną całość. Dużo przepisów było dla mnie kulinarną inspiracją na różnorakie rodzinne i towarzyskie okazje, zaś felietony Janusza Majewskiego są kapitalne.