Średnia Ocena:
Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół
Fermentacja – gorący trend kulinarny, który podbił podniebienia kulinarnych maniaków i odkrywców niecodziennych smaków!Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć własną przygodę z fermentacją. Odnajdziesz w nim nad 120 przepisów na fermentowanie aż 64 różnorakich warzyw i ziół, a także podstawy metod konserwowania żywności a także wyposażania kuchni. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty a także pikli i poszerzaj własny repertuar o kolejne pyszności, którymi zaskoczysz wszystkich, takie jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe. Nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami – dzięki tym prostym i zróżnicowanym przepisom możesz wykonać mniejsze porcje i cieszyć się kolejnymi kuchennymi eksperymentami. I ty możesz zostać mistrzem kiszonek i fermentacji!
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół |
Autor: | Shockey Kirsten K., Shockey Christopher |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Vivante |
Rok wydania: | 2017 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!