Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Fermentacja – gorący trend kulinarny, który podbił podniebienia kulinarnych maniaków i odkrywców niecodziennych smaków!Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć własną przygodę z fermentacją. Odnajdziesz w nim nad 120 przepisów na fermentowanie aż 64 różnorakich warzyw i ziół, a także podstawy metod konserwowania żywności a także wyposażania kuchni. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty a także pikli i poszerzaj własny repertuar o kolejne pyszności, którymi zaskoczysz wszystkich, takie jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe. Nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami – dzięki tym prostym i zróżnicowanym przepisom możesz wykonać mniejsze porcje i cieszyć się kolejnymi kuchennymi eksperymentami. I ty możesz zostać mistrzem kiszonek i fermentacji!
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół |
| Autor: | Shockey Kirsten K., Shockey Christopher |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Vivante |
| Rok wydania: | 2017 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.