E213. Wiesz co jesz? O chemii w jedzeniu okładka

Średnia Ocena:


E213. Wiesz co jesz? O chemii w jedzeniu

Tartrazyna, polidekstroza i E133 - czy zaryzykujesz ich spożycie? Z tego kieszonkowego poradnika konsumenta dowiesz się, które składniki chemiczne zawarte w artykułach spożywczych są bezpieczne, a których lepiej unikać.W tabelach zawierających alfabetyczną listę związków chemicznych odnajdziesz przydatne info o potencjalnym wpływie dodatków chemicznych na twoje zdrowie. O stopniu ich szkodliwości informują kolory. Z książki dowiesz się również, co oznaczają kody zaczynające się literą E. Info te pomogą Ci zadecydować, które produkty włożyć do koszyka, a które lepiej zostawić na półce.

Szczegóły
Tytuł E213. Wiesz co jesz? O chemii w jedzeniu
Autor: Statham Bill
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
Rok wydania: 2016
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki E213. Wiesz co jesz? O chemii w jedzeniu w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

E213. Wiesz co jesz? O chemii w jedzeniu PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.