Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Tartrazyna, polidekstroza i E133 - czy zaryzykujesz ich spożycie? Z tego kieszonkowego poradnika konsumenta dowiesz się, które składniki chemiczne zawarte w artykułach spożywczych są bezpieczne, a których lepiej unikać.W tabelach zawierających alfabetyczną listę związków chemicznych odnajdziesz przydatne info o potencjalnym wpływie dodatków chemicznych na twoje zdrowie. O stopniu ich szkodliwości informują kolory. Z książki dowiesz się również, co oznaczają kody zaczynające się literą E. Info te pomogą Ci zadecydować, które produkty włożyć do koszyka, a które lepiej zostawić na półce.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | E213. Wiesz co jesz? O chemii w jedzeniu |
Autor: | Statham Bill |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
Rok wydania: | 2016 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.