Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz a także technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej. Niezbędny do opanowania umiejętności niezbędnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym. Wiedza teoretyczna poparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Klasa 3. Tom 3. Technikum |
| Autor: | Górska-Warsewicz Hanna, Mikulska Joanna, Sawicka Beata |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo Rea |
| Rok wydania: | |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
podręcznik dla syna do Technikum Gastronomicznego,
Jestem dumna z tak szybkiej dostawy. Książka ebook niezniszczona podczas dostawy itd. Świetnie! :)
Zalecam wszystkim idealna książka: )W ciągu 3 dni od złożenia zamówienia odnalazła się na moim biurku