Domowy wyrób wędlin. Kiełbasy, szynki, pasztety, podroby okładka

Średnia Ocena:


Domowy wyrób wędlin. Kiełbasy, szynki, pasztety, podroby

Wędlinę można przygotować w domu samodzielnie! Od tej chwili zrobienie swojskiej wędliny będzie łatwe! Sami zdecydujecie, co dać do środka i jak powinna smakować. Cosima Bellersen Quirini poprowadzi cię za rękę, i krok po kroku poprowadzi do pierwszego domowego wyrobu. Dzięki sprytnym wskazówkom i oryginalnym dodatkom wykreujesz nadzwyczajne rodzaje wędlin we swojej kuchni. Zapraszamy do degustacji! Koperkowe salami, śmietankowa pasztetowa z pieczonymi owocami, metka z ziołami, bawarski pasztet, salami jagnięce z porto… Łatwe i przepyszne!

Szczegóły
Tytuł Domowy wyrób wędlin. Kiełbasy, szynki, pasztety, podroby
Autor: Bellersen Quirini Cosima
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Rea
Rok wydania: 2013
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Domowy wyrób wędlin. Kiełbasy, szynki, pasztety, podroby w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Domowy wyrób wędlin. Kiełbasy, szynki, pasztety, podroby PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.