Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Znakomite polskie mięso wołowe jest warte zainteresowania ze względu na walory smakowe i odżywcze. W naszej książce pdf znajdziecie porady, jak przyrządzać pieczenie na niezwykłe okazje, odkryjecie dużo sposobów wykonania tradycyjnych zrazów albo delikatnych potrawek z cielęciną. Dla amatorów podróży kulinarnych, mamy przepisy na wołowinę po burgundzku albo chili con carne.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Dobre, bo polskie. Wołowina |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Firma Księgarska Olesiejuk Spółka z o.o. S.K.A. |
Rok wydania: | 2017 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.