Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Znakomite polskie mięso wołowe jest warte zainteresowania ze względu na walory smakowe i odżywcze. W naszej książce pdf znajdziecie porady, jak przyrządzać pieczenie na niezwykłe okazje, odkryjecie dużo sposobów wykonania tradycyjnych zrazów albo delikatnych potrawek z cielęciną. Dla amatorów podróży kulinarnych, mamy przepisy na wołowinę po burgundzku albo chili con carne.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Dobre, bo polskie. Wołowina |
| Autor: | Opracowanie zbiorowe |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Firma Księgarska Olesiejuk Spółka z o.o. S.K.A. |
| Rok wydania: | 2017 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.