Średnia Ocena:
Czosnek - allium sativum. Właściwości prozdrowotne
W ślad za książką pt. "Jadalne gatunki grzybów źródłem substancji dietetycznych i leczniczych" (wydaną w 2013 roku i dostępną na portalu www.ibuk.pl), dr hab. n. farm. Bożena Muszyńska oddaje w ręce Czytelników kolejną książkę, tym razem o właściwościach prozdrowotnych czosnku. W opracowaniu tym przedstawiono początki stosowania tego warzywa wśród różnorakich kultur a także koleje jego rozpowszechniania się na Ziemi. Na szczególną uwagę zasługuje szerokie i obiektywne omówienie właściwości prozdrowotnych czosnku, stosowanego w różnorakich postaciach do leczenia wielu schorzeń, zarówno w zamierzchłych jak i współczesnych czasach.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Czosnek - allium sativum. Właściwości prozdrowotne |
Autor: | Muszyńska Bożena |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Zakład Optymalizacji Zawodowej - Ośrodek UMEA |
Rok wydania: | 2014 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Czosnek - allium sativum. Właściwości prozdrowotne PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!