Czosnek - allium sativum. Właściwości prozdrowotne okładka

Średnia Ocena:


Czosnek - allium sativum. Właściwości prozdrowotne

W ślad za książką pt. "Jadalne gatunki grzybów źródłem substancji dietetycznych i leczniczych" (wydaną w 2013 roku i dostępną na portalu www.ibuk.pl), dr hab. n. farm. Bożena Muszyńska oddaje w ręce Czytelników kolejną książkę, tym razem o właściwościach prozdrowotnych czosnku. W opracowaniu tym przedstawiono początki stosowania tego warzywa wśród różnorakich kultur a także koleje jego rozpowszechniania się na Ziemi. Na szczególną uwagę zasługuje szerokie i obiektywne omówienie właściwości prozdrowotnych czosnku, stosowanego w różnorakich postaciach do leczenia wielu schorzeń, zarówno w zamierzchłych jak i współczesnych czasach.

Szczegóły
Tytuł Czosnek - allium sativum. Właściwości prozdrowotne
Autor: Muszyńska Bożena
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Zakład Optymalizacji Zawodowej - Ośrodek UMEA
Rok wydania: 2014
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Czosnek - allium sativum. Właściwości prozdrowotne w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Czosnek - allium sativum. Właściwości prozdrowotne PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.