Średnia Ocena:
Chleb. Domowy wypiek
Chleb na ciemnym piwie, na kwaśnym mleku, z jogurtem, pietruszką albo anyżkiem – moda na domowe wypieki powraca. Dzięki tej książce pdf możesz samodzielnie upiec wspaniałe chleby: z ziarnami, ziołami, wiejskie na naturalnym zakwasie. Będą idealne na kanapki z wędliną, serem czy nowym twarożkiem. Szwedzkie bułki z cynamonem, prowansalskie podpłomyki z szafranem albo niemieckie precle możesz podać na podwieczorek. Trudnym dodatkiem do sałatek mogą być pieczywa słodkie – z tartymi jabłkami, figami i orzechami. Pieczenie tych rarytasów nie jest trudne, a na ciasto nie potrzeba wielu składników. Podając samodzielnie upieczony chleb, mile zaskoczysz własnych gości.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Chleb. Domowy wypiek |
Autor: | Skadow Ulrike |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
Rok wydania: | 2017 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Chleb. Domowy wypiek PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
wartościowa i cudowna książka. Przepisy są opisywane w łatwy sposób. Teraz jestem w trakcie realizacji zakwasu.