Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania! Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał albo cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń? Agnieszka Bednarska po raz następny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z niełatwej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj właściwości bezglutenowych składników i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać swoje mąki i gotować pyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z różnorakich stron świata i raz na zawsze wyrzuć gluten ze własnej kuchni! Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego pragnąć więcej? Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania |
| Autor: | Bednarska Agnieszka |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo Pascal |
| Rok wydania: | 2021 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Rewelacja