Średnia Ocena:
Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania
Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania! Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał albo cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń? Agnieszka Bednarska po raz następny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z niełatwej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj właściwości bezglutenowych składników i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać swoje mąki i gotować pyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z różnorakich stron świata i raz na zawsze wyrzuć gluten ze własnej kuchni! Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego pragnąć więcej? Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania |
Autor: | Bednarska Agnieszka |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Pascal |
Rok wydania: | 2021 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Rewelacja