Beyond The Loaf: Słodka strona zakwasu, odmiany chleba, techniki krok po kroku i świąteczne wypieki dla początkujących piekarzy i mistrzów piekarnictwa okładka

Średnia Ocena:


Beyond The Loaf: Słodka strona zakwasu, odmiany chleba, techniki krok po kroku i świąteczne wypieki dla początkujących piekarzy i mistrzów piekarnictwa

"Beyond The Loaf" to kompleksowy przewodnik po wypiekach na zakwasie, doskonały zarówno dla początkujących, jak i doświadczonych piekarzy. Zawiera nad 100 przepisów, obejmujących nie tylko tradycyjne chleby, jak bułki, bagietki czy ciabatty, lecz także bardziej wyszukane wypieki, jak chleb z buraków czy ziemniaków. Prócz tego, książka ebook proponuje pomysły na obiady, kolacje i przekąski – od chrupiących krakersów, przez pizzę, aż po makarony i pierogi. Zawiera także przepisy na słodkie wypieki, w tym naleśniki, brownie i ciasta owocowe, a także dania na specjalne okazje. Książka ebook proponuje praktyczne porady, instrukcje krok po kroku, a także cudowne zdjęcia, a także teoretyczne podstawy pracy z zakwasem. To wszechstronne źródło inspiracji i wiedzy dla każdego miłośnika pieczenia.

Szczegóły
Tytuł Beyond The Loaf: Słodka strona zakwasu, odmiany chleba, techniki krok po kroku i świąteczne wypieki dla początkujących piekarzy i mistrzów piekarnictwa
Autor: Peter Doughfrey
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Midnight Lights Publishing House
Rok wydania: 2024
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Beyond The Loaf: Słodka strona zakwasu, odmiany chleba, techniki krok po kroku i świąteczne wypieki dla początkujących piekarzy i mistrzów piekarnictwa w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Beyond The Loaf: Słodka strona zakwasu, odmiany chleba, techniki krok po kroku i świąteczne wypieki dla początkujących piekarzy i mistrzów piekarnictwa PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.