Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i zdjęcia 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i ciekawymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, ale warte poznania i stosowania.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących |
Autor: | Halarewicz Aleksandra |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | SBM Renata Gmitrzak |
Rok wydania: | 2015 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Idealna pozycja. Długo takiej szukałam. Dzięki rysunkom i zdjęciom z natury prosto zidentyfikować opisane rośliny. Opisy są ciekawe. Podano zastosowanie pokazywanych roślin i ciekawostki. Czyta się ją i ogląda z ciekawością. Polecam, ponieważ książka ebook jest interesująca i cudownie wydana.
Bardzo polecam. Nieźle opisane, dobre zdjecia do każdego opisu.