(odc.43) wiosenne minestrone

Szczegóły
Tytuł (odc.43) wiosenne minestrone
Rozszerzenie: PDF

Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

 

(odc.43) wiosenne minestrone PDF Ebook podgląd online:

Pobierz PDF

 

 

 


 

Zobacz podgląd (odc.43) wiosenne minestrone pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. (odc.43) wiosenne minestrone Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.

(odc.43) wiosenne minestrone Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:

 

Strona 1 (odc.43) wiosenne minestrone Przepis z programu Przekręty Jamiego Olivera (odc.43) ilość osób: 4 trudność: łatwe Składniki ½ bulwy fenkułu pęczek dymki oliwa do smażenia 100 g szparagów ½ kalafiora 100 g żółtej fasolki szparagowej 6 małych cukinii 100 g zielonej fasolki szparagowej 1 puszka pomidorów bez skóry 1 litr bulionu lub wody 100 g spaghetti 100 g groszku 100 g wyłuskanego młodego bobu sól i pieprz Dodatkowo Pesto, świeża bazylia, parmezan Przygotowanie Odkroić górne końce fenkułu. Pokroić fenkuł w kostkę. Pokroić dymkę na plasterki. Rozgrzać na patelni oliwę. Wrzucić fenkuł i dymkę i smażyć ok. 15 minut na małym ogniu, uważając żeby się nie przypaliło. Mieszać od czasu do czasu. Odkroić czubki szparagów i odłożyć na bok. Resztę szparagów pokroić na kawałki ok. 1 cm i wrzucić na patelnię. Skroić różyczki z kalafiora i pokruszyć na patelnię, zamieszać. Pokroić fasolkę na kawałki ok. 1 cm, cukinię w plasterki 1 cm. Wrzucić na patelnię i zamieszać. Dodać pomidory i lekko rozgnieść. Wlać wodę lub bulion, zamieszać i zagotować. Zawinąć spaghetti w ściereczkę i połamać, przesuwając po krawędzi blatu. Wsypać makaron do zupy i zamieszać. Gotować dopóki spaghetti nie będzie miękkie (ok. 6-10 minut). Wrzucić groszek, bób i czubki szparagów, zagotować. Przełożyć 2-3 chochle zupy do malaksera, zmiksować i wlać z powrotem na patelnię. Doprawić solą i pieprzem. Podawać z pesto, posypane porwaną świeżą bazylią i startym parmezanem. © Jamie Oliver

O nas

PDF-X.PL to narzędzie, które pozwala Ci na darmowy upload plików PDF bez limitów i bez rejestracji a także na podgląd online kilku pierwszych stron niektórych książek przed zakupem, wyszukiwanie, czytanie online i pobieranie dokumentów w formacie pdf dodanych przez użytkowników. Jeśli jesteś autorem lub wydawcą książki, możesz pod jej opisem pobranym z empiku dodać podgląd paru pierwszych kartek swojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu. Powyższe działania dotyczą stron tzw. promocyjnych, pozostałe strony w tej domenie to dokumenty w formacie PDF dodane przez odwiedzających. Znajdziesz tu różne dokumenty, zapiski, opracowania, powieści, lektury, podręczniki, notesy, treny, baśnie, bajki, rękopisy i wiele więcej. Część z nich jest dostępna do pobrania bez opłat. Poematy, wiersze, rozwiązania zadań, fraszki, treny, eseje i instrukcje. Sprawdź opisy, detale książek, recenzje oraz okładkę. Dowiedz się więcej na oficjalnej stronie sklepu, do której zaprowadzi Cię link pod przyciskiem "empik". Czytaj opracowania, streszczenia, słowniki, encyklopedie i inne książki do nauki za free. Podziel się swoimi plikami w formacie "pdf", odkryj olbrzymią bazę ebooków w formacie pdf, uzupełnij ją swoimi wrzutkami i dołącz do grona czytelników książek elektronicznych. Zachęcamy do skorzystania z wyszukiwarki i przetestowania wszystkich funkcji serwisu. Na www.pdf-x.pl znajdziesz ukryte dokumenty, sprawdzisz opisy ebooków, galerie, recenzje użytkowników oraz podgląd wstępu niektórych książek w celu promocji. Oceniaj ebooki, pisz komentarze, głosuj na ulubione tytuły i wrzucaj pliki doc/pdf na hosting. Zapraszamy!