(odc.37) halibut z grilla

Szczegóły
Tytuł (odc.37) halibut z grilla
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

(odc.37) halibut z grilla PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie (odc.37) halibut z grilla PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

(odc.37) halibut z grilla - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 (odc.37) halibut z grilla Przepis z programu Przekręty Jamiego Olivera (odc.37) trudność: łatwe Składniki 1 tusza halibuta – wypatroszona, bez głowy 2 duże pęczki natki pietruszki koper włoski świeże lub suszone liście laurowe sól Przygotowanie Rybę piecze się na dużym, ziemnym grillu pod węglami. Na dużej płachcie folii aluminiowej położyć połowę ziół, a na nich rybę. Obficie posolonego halibuta obłożyć pozostałymi ziołami i szczelnie zawinąć w folię. Ułożyć rybę w stalowym koszu. Wyjąć z grilla część węgli, a w tym miejscu postawić kosz. Przykryć rybę rozżarzonymi węglami i piec ok. 45 minut. Wbić czubek noża w mięso – jeśli po wyjęciu jest ciepły, ryba jest gotowa. © Jamie Oliver