Z selera i banana ll
Szczegóły |
Tytuł |
Z selera i banana ll |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Z selera i banana ll PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Z selera i banana ll PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Z selera i banana ll - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
Z selera i banana
Składniki
Duży seler, 2 ogórki kiszone, duży banan, winne jabłko, sok z
połowy cytryny, 3/4 szklanki jogurtu naturalnego, natka pietruszki,
cukier, pieprz, sól
Sposób przyrządzania
Seler opłukać, obrać, ugotować w osolonej wodzie, pokroić w
kostkę. Obrane ogórki pokroić w ćwierćplasterki. Owoce obrać ze skórki. Bana pokroić w
półplasterki, a jabłko w kostkę. Składniki wymieszać, polać sokiem z cytryny. Jogurt
przyprawić pieprzem, solą i cukrem, zalać sałatkę i wymieszać. Posypać posypaną
natką. Wstawić na godzinę do lodówki
1 porcja zawiera: 3,6 g białka, 1,3 g tłuszczu, 4,2 g błonnika, 3 mg cholesterolu.