Z selera i banana ll

Szczegóły
Tytuł Z selera i banana ll
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Z selera i banana ll PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Z selera i banana ll PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Z selera i banana ll - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Z selera i banana Składniki Duży seler, 2 ogórki kiszone, duży banan, winne jabłko, sok z połowy cytryny, 3/4 szklanki jogurtu naturalnego, natka pietruszki, cukier, pieprz, sól Sposób przyrządzania Seler opłukać, obrać, ugotować w osolonej wodzie, pokroić w kostkę. Obrane ogórki pokroić w ćwierćplasterki. Owoce obrać ze skórki. Bana pokroić w półplasterki, a jabłko w kostkę. Składniki wymieszać, polać sokiem z cytryny. Jogurt przyprawić pieprzem, solą i cukrem, zalać sałatkę i wymieszać. Posypać posypaną natką. Wstawić na godzinę do lodówki 1 porcja zawiera: 3,6 g białka, 1,3 g tłuszczu, 4,2 g błonnika, 3 mg cholesterolu.