Z kukurydzy i pieczarek

Szczegóły
Tytuł Z kukurydzy i pieczarek
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Z kukurydzy i pieczarek PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Z kukurydzy i pieczarek PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Z kukurydzy i pieczarek - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Z kukurydzy i pieczarek Składniki Puszka kukurydzy, słoiczek pieczarek konserwowych, 3-4 korniszony, duża cebula, 2 jaja ugotowane na twardo, po strąku papryki czerwonej i zielonej, 15 dag ostrego żółtego sera, zielenina. Sos: 3 łyżki majonezu, 2 łyżki jogurtu naturalnego, łyżeczka musztardy, pieprz, sól Sposób przyrządzania Kukurydzę i pieczarki osączyć. Grzyby pokroić na ćwiartki, a resztę składników - w kostkę lub paski. Z majonezu, jogurtu i przypraw przyrządzić sos, wymieszać z warzywami i jajami. Posypać posiekaną zieleniną.