Z kukurydzy i pieczarek
Szczegóły |
Tytuł |
Z kukurydzy i pieczarek |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Z kukurydzy i pieczarek PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Z kukurydzy i pieczarek PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Z kukurydzy i pieczarek - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
Z kukurydzy i pieczarek
Składniki
Puszka kukurydzy, słoiczek pieczarek konserwowych, 3-4
korniszony, duża cebula, 2 jaja ugotowane na twardo, po strąku
papryki czerwonej i zielonej, 15 dag ostrego żółtego sera,
zielenina.
Sos: 3 łyżki majonezu, 2 łyżki jogurtu naturalnego, łyżeczka musztardy, pieprz, sól
Sposób przyrządzania
Kukurydzę i pieczarki osączyć. Grzyby pokroić na ćwiartki, a resztę składników - w
kostkę lub paski. Z majonezu, jogurtu i przypraw przyrządzić sos, wymieszać z
warzywami i jajami. Posypać posiekaną zieleniną.