Z kalafiora i parówek

Szczegóły
Tytuł Z kalafiora i parówek
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Z kalafiora i parówek PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Z kalafiora i parówek PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Z kalafiora i parówek - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Z kalafiora i parówek Składniki Mały kalafior, 6 parówek cielęcych, 4 ziemniaki ugotowane w mundurkach, 3-4 łodygi selera naciowego, 2 ugotowane marchewki, 3/4 szklanki zielonego groszku konserwowego, 4 korniszony. Sos: mały słoiczek majonezu, 2 łyżki kwaśnej śmietany 12-proc., cukier, pieprz, sól Sposób przyrządzania Obrane z łupin ziemniaki pokroić w kostkę, a parówki - w plasterki. Dodać podzielony na różyczki i zblanszowany kalafior, pokrojo ne w półplasterki lub plasterki korniszony i marchewkę oraz osączony groszek. Seler naciowy pokroić drobno (z grubszych łodyg ściągnąć włókna). Wszystkie składniki wymieszać. Majonez połączyć ze śmietaną, doprawić do smaku. Polać sałatkę sosem.