Z buraków i zielonego groszku

Szczegóły
Tytuł Z buraków i zielonego groszku
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Z buraków i zielonego groszku PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Z buraków i zielonego groszku PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Z buraków i zielonego groszku - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Z buraków i zielonego groszku Składniki 50 dag buraków ćwikłowych, puszka groszku konserwowego, 2 jabłka, 4-5 ogórków konserwowych, 2 cebule, 15 dag żółtego sera, 3/4 szklanki majonezu, cukier, pieprz, sól Sposób przyrządzania Wyszorowane buraki ugotować w łupinie, obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodać pokrojone w kostkę jabłka, ogórki i cebulę. Wsypać osączony groszek i grubo utarty lub pokrojony w słupki żółty ser. Wymieszać z majonezem, przyprawić.