Z buraków i zielonego groszku
Szczegóły |
Tytuł |
Z buraków i zielonego groszku |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Z buraków i zielonego groszku PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Z buraków i zielonego groszku PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Z buraków i zielonego groszku - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
Z buraków i zielonego groszku
Składniki
50 dag buraków ćwikłowych, puszka groszku konserwowego, 2
jabłka, 4-5 ogórków konserwowych, 2 cebule, 15 dag żółtego
sera, 3/4 szklanki majonezu, cukier, pieprz, sól
Sposób przyrządzania
Wyszorowane buraki ugotować w łupinie, obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach,
dodać pokrojone w kostkę jabłka, ogórki i cebulę. Wsypać osączony groszek i grubo
utarty lub pokrojony w słupki żółty ser. Wymieszać z majonezem, przyprawić.