Shoney's Tomato Florentine Soup
Szczegóły |
Tytuł |
Shoney's Tomato Florentine Soup |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Shoney's Tomato Florentine Soup PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Shoney's Tomato Florentine Soup PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Shoney's Tomato Florentine Soup - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Shoney's Tomato Florentine Soup
Recipe By :
Serving Size : 6 Preparation Time :0:00
Categories : Soups Vegetables
Amount Measure Ingredient -- Preparation Method
-------- ------------ --------------------------------
2 cans Clear chicken broth -- 14oz ea.
1 Can sliced stewed tomatoes -- (14 ounces)
12 ounces V-8 juice
10 ounces Cream of tomato soup
1 tablespoon Sugar
10 ounces Frozen chopped spinach
dash Nutmeg Salt and pepper Combine broth, tomatoes, juice and soup in a
saucepan with a wire whisk over medium heat. Add remaining ingredients,
without even thawing spinach. Allow to heat gently 30 minutes on
medium-low until spinach is tender. Keep hot without letting it boil.
Freeze leftovers.