Shoney's Tomato Florentine Soup

Szczegóły
Tytuł Shoney's Tomato Florentine Soup
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Shoney's Tomato Florentine Soup PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Shoney's Tomato Florentine Soup PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Shoney's Tomato Florentine Soup - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Shoney's Tomato Florentine Soup Recipe By : Serving Size : 6 Preparation Time :0:00 Categories : Soups Vegetables Amount Measure Ingredient -- Preparation Method -------- ------------ -------------------------------- 2 cans Clear chicken broth -- 14oz ea. 1 Can sliced stewed tomatoes -- (14 ounces) 12 ounces V-8 juice 10 ounces Cream of tomato soup 1 tablespoon Sugar 10 ounces Frozen chopped spinach dash Nutmeg Salt and pepper Combine broth, tomatoes, juice and soup in a saucepan with a wire whisk over medium heat. Add remaining ingredients, without even thawing spinach. Allow to heat gently 30 minutes on medium-low until spinach is tender. Keep hot without letting it boil. Freeze leftovers.