Sara Lee's Carrot Square Cake
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Sara Lee's Carrot Square Cake |
Rozszerzenie: |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Sara Lee's Carrot Square Cake PDF Ebook podgląd online:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd Sara Lee's Carrot Square Cake pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Sara Lee's Carrot Square Cake Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.
Sara Lee's Carrot Square Cake Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:
Sara Lee's Carrot Square Cake
Yield: 6 servings
2 Eggs
1 ts Vanilla
6 oz Oil
1 ts Salt
1 1/2 ts Baking powder
2 ts Cinnamon
1 c Sugar
1 1/4 c All-purpose flour
1 c Carrots; grate fine
1 c Walnuts; well-chopped
1/2 c Light raisins; optional
Cream cheese icing
6 oz Cream cheese; softened
1/4 lb Butter
1 lb Powdered sugar
1 1/2 ts Orange extract
1 ts Spice island orange peel
1 tb Light corn syrup or pancake
1 tb Cornstarch or flour
Combine first 8 ingredients with electric mixer on medium-high.
Beat 3 minutes scraping down sides of bowl often. Remove beaters.
Stir in last 3 ingredients. Grease and flour 9" square pan.
Spread batter evenly in pan. Bake at 325~ about 50 minutes. Cool
in pan about 30 minutes. Frost with Cream Cheese Frosting and
sprinkle with additional walnuts. ICING-Cream the cream cheese
with the butter until light and fluffy, using med-high spped of
electric mixer. Add half of the sugar, increasing speed to high.
Add extract and peel and beat about 1 minute. Scrape down sides
of bowl often. Resume beating adding remaining powdered sugar.
Beat smooth. Frost sides and top of cake.