Sara Lee's Carrot Square Cake

Szczegóły
Tytuł Sara Lee's Carrot Square Cake
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Sara Lee's Carrot Square Cake PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Sara Lee's Carrot Square Cake PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Sara Lee's Carrot Square Cake - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Sara Lee's Carrot Square Cake Yield: 6 servings 2 Eggs 1 ts Vanilla 6 oz Oil 1 ts Salt 1 1/2 ts Baking powder 2 ts Cinnamon 1 c Sugar 1 1/4 c All-purpose flour 1 c Carrots; grate fine 1 c Walnuts; well-chopped 1/2 c Light raisins; optional Cream cheese icing 6 oz Cream cheese; softened 1/4 lb Butter 1 lb Powdered sugar 1 1/2 ts Orange extract 1 ts Spice island orange peel 1 tb Light corn syrup or pancake 1 tb Cornstarch or flour Combine first 8 ingredients with electric mixer on medium-high. Beat 3 minutes scraping down sides of bowl often. Remove beaters. Stir in last 3 ingredients. Grease and flour 9" square pan. Spread batter evenly in pan. Bake at 325~ about 50 minutes. Cool in pan about 30 minutes. Frost with Cream Cheese Frosting and sprinkle with additional walnuts. ICING-Cream the cream cheese with the butter until light and fluffy, using med-high spped of electric mixer. Add half of the sugar, increasing speed to high. Add extract and peel and beat about 1 minute. Scrape down sides of bowl often. Resume beating adding remaining powdered sugar. Beat smooth. Frost sides and top of cake.