Sałatka z żółtych serów

Szczegóły
Tytuł Sałatka z żółtych serów
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Sałatka z żółtych serów PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Sałatka z żółtych serów PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Sałatka z żółtych serów - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Sałatka z żółtych serów Składniki Po 10 dag trzech różnych żółtych serów (np. ementalera, cheddara i rokpolu), 2 jaja ugotowane na twardo, 2 łyżki posiekanego zielonego majeranku lub łyżka otartego, cebula, 3 łyżki majonezu, ćwierć łyżeczki pieprzu cayenne lub ostrej mielonej papryki, sól Sposób przyrządzania Ser zetrzeć na tarce jarzynowej o dużych oczkach, jaja i cebulę drobno pokroić, połączyć z serem i majerankiem, polać majonezem, doprawić solą i pieprzem cayenne, wymieszać, lekko schłodzić. Przed podaniem udekorować paseczkami czerwonej papryki i gałązkami zielonej pietruszki. 100 g - 280 kcal.