Sałatka z tuńczyka l

Szczegóły
Tytuł Sałatka z tuńczyka l
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Sałatka z tuńczyka l PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Sałatka z tuńczyka l PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Sałatka z tuńczyka l - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Sałatka z tuńczyka I Składniki Po puszce tuńczyka (w sosie własnym lub w oleju) oraz kukurydzy konserwowej, 4 jaja, 3 ogórki konserwowe, ząbek czosnku, majonez, sól, pieprz Sposób przyrządzania Tuńczyka wyjąć z puszki, rozgnieść widelcem, wymieszać z osączoną kukurydzą, jajami ugotowanymi na twardo i pokrojonymi w kostkę, drobno pokrojonym ogórkiem konserwowym i zmiażdżonym czosnkiem. Doprawić solą, pieprzem i majonezem.