Sałatka z kapusty pekińskiej

Szczegóły
Tytuł Sałatka z kapusty pekińskiej
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Sałatka z kapusty pekińskiej PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Sałatka z kapusty pekińskiej PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Sałatka z kapusty pekińskiej - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Sałatka z kapusty pekińskiej Składniki Pół dużej kapusty lub jedna mała, puszka ciemnej fasoli, 3 pomidory, słoiczek kukurydzy z groszkiem, ogórek zielony, 5-6 kawałków papryki konserwowej, mały por, zielenina. Sos: mały słoiczek majonezu, 2 łyżeczki octu winnego, kilka kropli przyprawy do zup, łyżeczka cukru, sól, pieprz Sposób przyrządzania Kapustę opłukać i pokroić w paski. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i podzielić na cząstki. Umyty ogórek pokroić na ćwierćplasterki, a bardzo starannie opłukany por - na cieniutkie półplasterki. Warzywa konserwowe osączyć z zalewy. Ułożyć wszystko warstwami w szklanej salaterce. Przyrządzić sos z podanych składników, polać nim sałatkę i posypać posiekaną zieleniną.