Sałatka z kalafiora z szynką

Szczegóły
Tytuł Sałatka z kalafiora z szynką
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Sałatka z kalafiora z szynką PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Sałatka z kalafiora z szynką PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Sałatka z kalafiora z szynką - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Sałatka z kalafiora z szynką Składniki Kalafior (ok. 50 dag), 4 łyżki kukurydzy gotowanej (świeżej lub konserwowej), nektarynka, ewentualnie brzoskwinia lub gruszka, 4 cienkie plasterki szynki chłopskiej bez tłuszczu (lub konserwowej), szklanka mleka, cukier, sól, pieprz. Sos: 2 łyżki majonezu light, 2 łyżki niskotłuszczowego jogurtu naturalnego, łyżeczka sosu Exotic Sauce Sposób przyrządzania Kalafior umyć i wrzucić do wrzącej wody z mlekiem, lekko posłodzonej. Ugotować na półmiękko, odcedzić, podzielić na różyczki. Nektarynkę wypestkować i pokroić w kostkę, a szynkę w paski i razem z kukurydzą dodać do kalafiora. Wszystkie składniki sosu dobrze zmieszać i delikatnie połączyć sos z sałatką. (1 porcja - 130 kcal).