Pot-pourri

Szczegóły
Tytuł Pot-pourri
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Pot-pourri PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Pot-pourri PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Pot-pourri - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Pot-pourri Składniki Główka sałaty, 3 małe cebulki, 4 pieczarki, pęczek rzodkiewek, czerwone jabłko, 2 jaja ugotowane na twardo, puszka mandarynek, puszka kukurydzy w kolbach. Sos ziołowy: 4 łyżki oliwy, 3 łyżki soku z cytryny, 3 łyżki ziół świeżych lub suszonych (estragon, tymianek, oregano), cukier, pieprz, sól Sposób przyrządzania Liście sałaty opłukać, osuszyć, porwać na kawałki. Umyte kapelusze pieczarek oraz rzodkiewki pokroić w plasterki, jabłko wraz ze skórką - w paski lub kostkę, jaja i cebulki - w kostkę. Mandarynki i kukurydzę osączyć, kolby pokroić na kawałki. Przygotowane produkty wymieszać i polać sosem ziołowym, przyrządzonym z podanych składników.